×
  Iskanje namestitve

  Iskanje namestitve

  Samo pri Aminess lahko rezervirate vse vrste hišic Holiday homes in vseh vrst parcel.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacje: +385 52 858 690

  ANIMACIJA ZA OTROKE

  Starševstvo je pogosto zelo zahtevno delo, počitnice pa so priložnost, da del te pomembne naloge delite z drugimi. Kakovostne družinske počitnice pomenijo, da se lahko končno sprostite, saj so vaši otroci srečni, izpolnjeni in se zabavajo. To je naloga našega super junaka, hobotnice Miramì, ki vaše otroke pričakuje v vseh Aminessovim objektih. Verjamemo, da mora otroška animacija združevati učenje in igro. Zato smo zanje pripravili tovarno zabave, v kateri lahko po mili volji eksperimentirajo, medtem ko boste vi uživali v prostem času!

  Miramì Edutainment Factory: zabavni znanstveni poskusi, ki bodo navdušili vsakega otroka

  Vsako sezno v Aminess Maravea Camping Resortu odpiramo vrata poučnih in zabavnih delavnic Miramì Edutainment Factory. To je magičen in varen prostor, v katerem lahko otroci premikajo robote, gradijo izmišljene zgradbe iz velikih kock, opazujejo drobna morska bitja ali igrajo pikado s periodnim sistemom elementov. Naši profesionalni animatorji bodo prebudili domišljijo vaših najmlajših z odštekanimi znanstvenimi poskusi, medtem ko si boste vi privoščili zasluženo sprostitev na plaži ali ob bazenu.

  Več o tem

  Športna animacija: najbolj zdrava zabava za vaše otroke

  Se ne morete kosati z nepresahljivo energijo svojega otroka? Ne skrbite: tukaj so naši animatorji, ki poznajo veliko trikov, s katerimi mu bodo zapolnili dan. Od šole plavanja in vodne preproge do paintball avantur in ustvarjalnih iger v Miramì mini klubu. Za najstnike organiziramo tematske zabave in turnirje, na varni oddaljenosti od odraslih pa smo uredili tudi poseben prostor za druženje ali teen room.

  Večerna animacija: dober načrt za dolga vroča poletja

  Vaš otrok zagotovo ima nek talent, če pa je dovolj pogumen, da ga deli z drugimi, ga pripeljite na talent show. Za male plesalce ali plesalke organiziramo mini disko in mini zabave, za male ljubitelje filma pa kino večere na prostem. Najstniki lahko popestrijo večerne ure s turnirji z vrstniki na igralnih konzolah ali enem od športnih igrišč. To je odlična priložnost, da si privoščite kozarec finega istrskega vina in uživate v sproščenem klepetu na terasi mobilne hišice ali pred šotorom.

  Otroška animacija v kampih:

  Aminess Maravea Camping Resort 4* – Novigrad:

  • Vsebina TOP edutainment za otroke: znanstveno-zabavne delavnice Miramì Factoryja
  • paintball avantura
  • aktivnosti Miramì mini kluba na prostem
  • aktivnosti na plimnem kopališču: vodna preproga in igre v vodi
  • teen room: namizni nogomet, igralne konzole, ustvarjalne delavnice, športni turnirji, pikado, biljard, air hockey, tematski večeri (delovni čas: 16.00–18.00, 20.30–23.00)

  Kamp Aminess Sirena 4* - Novigrad:

  • v resortu: aktivnosti Miramì mini kluba na prostem, šola plavanja (15.6. – 1.9.)
  • animacija v centru zabave Punto Mare: aktivnosti na bazenu, vodna preproga, mini disco, talent show, kino pod zvezdami
  • paintball avantura v Aminess Maravea Camping Resortu (organizirani odhod)

  Prijava na e-novičnik

  Prijavite se na naš e-novičnik za pravočasno prejemanje informacij o naši ponudbi in akcijah.

    Infosit