×
  VIND ACCOMMODATIE

  VIND ACCOMMODATIE

  Alleen Aminess biedt de mogelijkheid om alle soorten Holiday Homes en soorten percelen te reserveren.

  Reserveer Promo code
  Reservering: +385 52 858 690

  KINDERANIMATIE

  Het ouderschap is soms veeleisend, de vakantie is een kans om een deel van die belangrijke taak te delen met anderen. Een kwalitatieve familievakantie betekent dat u zich eindelijk kunt ontspannen want de kinderen zijn tevreden, worden beziggehouden en maken plezier. Dat is de taak van onze superheld, de octopus Miramì, die uw kinderen opwacht in alle objecten van Aminess. Wij geloven dat kinderanimatie een combinatie moet zijn van leren en spelen. Daarom hebben wij een plezierfabriek gemaakt waar zij naar lust kunnen experimenteren terwijl u geniet van uw vrije tijd!

  Miramì Edutainment Factory: Leuke wetenschappelijke experimenten waar ieder kind versteld van zal staan

  Ieder seizoen openen wij de deuren van de Miramì Edutainment Factory op Aminess Maravea Camping Resort. Dat is een magische en veilige plek waar kinderen robotten kunnen laten bewegen, kleine zeewezentjes kunnen bestuderen of darts kunnen spelen met het periodiek systeem van elementen. Onze professionele edukators zullen de creativiteit van uw kinderen stimuleren met leuke wetenschappelijke experimenten terwijl u zich verdiend uitrust op het strand of aan het zwembad.

  Ontdek meer

  Sportanimatie: Het meest gezonde plezier voor uw kinderen

  U kunt niet omgaan met de onuitputtelijke energie van uw kind? Maakt u zich geen zorgen, hier zijn onze animators die veel trucjes kennen om hun dag te vullen. Van zwemschool en watertapijt tot paintballavontuur en creatieve spelletjes in de Miramì mini club. Voor tieners organiseren wij themafeestjes en toernooien en wij hebben een speciale plek voorbereid om samen te komen, de teen room, op een veilige afstand van de volwassenen.

  Avondanimatie: Een goed plan voor de lange zomeravonden

  Uw kind heeft zeker een talen en als hij moedig genoeg is om dat te delen met anderen neem hem mee naar de talentshow. Voor kleine dansers en danseressen organiseren wij een minidisco en mini party’s, voor kleine filmfans bioscoopavonden in de openlucht. Tieners kunnen hun avonden vullen met leeftijdgenoten tijdens toernooien met gameconsoles of op een van de sportterreinen. Een mooie kans voor u om een glas lekkere Istrische wijn te drinken en te genieten tijdens een ontspannen gesprek op het terras van de stacaravan of de tent.

  Kinderanimatie op de campings:

  Aminess Maravea Camping Resort 4* – Novigrad:

  • TOP edutainment aanbod voor kinderen: wetenschappelijk-vermakelijke workshops in de Miramì Factory
  • paintballavontuur
  • activiteiten in de openlucht van de Miramì miniclub
  • activiteiten in het getijdezwembad: watertapijt en spelletjes in het water
  • teen room: tafeltennis, console-spelletjes, creatieve workshops, sporttoernooien, darten, biljart, air-hockey, thema-avonden (openingstijd van de teen room: 16:00-18:00, 20:30-23:00)

  Camping Aminess Sirena 4* - Novigrad:

  • binnen het resort activiteiten in de openlucht van de Miramì miniclub, zwemschool (15.6. – 1.9.)
  • in het centrum van plezier Punto Mare: activiteiten bij het zwembad, watertapijt, minidisco, talentshow, bioscoop onder de sterren
  • paintballavontuur op Aminess Maravea Camping Resort (georganiseerd vertrek)
   

  Schrijf in op onze mailing list

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste informatie over kortingen en speciale aanbiedingen.

    Infosit