×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta Holiday homesa i tipova parcela.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacije: +385 52 858 690

  DJEČJA ANIMACIJA

  Roditeljstvo zna biti vrlo zahtjevan posao, a odmor je prilika da dio te važne zadaće podijelite s drugima. Kvalitetan obiteljski odmor znači da se konačno možete opustiti jer su vam djeca sretna, ispunjena i zabavljena. To je zadaća našeg super junaka, hobotnice Miramì, koja vašu djecu očekuje u svim Aminessovim objektima. Vjerujemo da dječja animacija mora biti spoj učenja i igre. Zato smo im pripremili tvornicu zabave u kojoj mogu eksperimentirati do mile volje dok vi uživate u slobodnom vremenu!

  Miramì Edutainment Factory: Zabavni znanstveni pokusi koji će oduševiti svako dijete

  Svake sezone u Aminess Maravea Camping Resortu otvaramo vrata Miramì Edutainment Factoryja. To je magično i sigurno mjesto u kojem djeca mogu pokretati robote, graditi izmišljene konstrukcije od velikih blokova, promatrati sitna morska stvorenja ili zaigrati pikado s periodnim sustavom elemenata. Naši profesionalni edukatori probudit će maštu vaših mališana otkačenim znanstvenim pokusima dok se vi zasluženo relaksirate na plaži ili uz bazen.

  Otkrij više

  Sportska animacija: Najzdravija zabava za vašu djecu

  Ne možete izaći na kraj s nepresušnom energijom svog djeteta? Ne brinite, tu su naši animatori koji znaju mnogo trikova da mu ispune dan. Od škole plivanja i vodenog tepiha do paintball avantura i kreativnih igara u Miramì mini klubu. Tinejdžerima organiziramo tematske zabave i turnire, a opremili smo im posebno mjesto za druženje, teen room, na sigurnoj udaljenosti od odraslih.

  Večernja animacija: Dobar plan za duge ljetne noći

  Vaše dijete sigurno ima neki talent, a ako je dovoljno hrabro da ga podijeli s drugima, povedite ga na talent show. Za male plesače ili plesačice organiziramo mini disko i mini partije, a za male filmofile kino-večeri na otvorenom. Tinejdžeri mogu ispuniti večernje sate turnirima s vršnjacima na igraćim konzolama ili jednom od sportskih terena. Divna prilika da vi popijete čašu finog istarskog vina i uživate u opuštenom razgovoru na terasi mobilne kućice ili šatora.

  Dječja animacija u kampovima:

  Aminess Maravea Camping Resort 4* – Novigrad:

  • TOP edutainment sadržaj za djecu: znanstveno-zabavne radionice Miramì Factoryja
  • paintball avantura
  • aktivnosti na otvorenom Miramì mini kluba
  • aktivnosti na plimnom kupalištu: vodeni tepih i igre u vodi
  • teen room: stolni nogomet, igraće konzole, kreativne radionice, sportski turniri, pikado, biljar, air hockey, tematske večeri (radno vrijeme teen rooma: 16:00-18:00, 20:30-23:00)

  Kamp Aminess Sirena 4* - Novigrad:

  • u okviru resorta aktivnosti na otvorenom Miramì mini kluba, škola plivanja (15.6. – 1.9.)
  • animacija u centru zabave Punto Mare: aktivnosti na bazenu, vodeni tepih, mini disco, talent show, kino pod zvijezdama
  • paintball avantura u Aminess Maravea Camping Resortu (organizirani polazak)

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

    Infosit