×
  Kayaking Aminess Campsites
  VIND ACCOMMODATIE

  VIND ACCOMMODATIE

  Alleen Aminess biedt de mogelijkheid om alle soorten Holiday Homes en soorten percelen te reserveren.

  Reserveer Promo code
  Reservering: +385 52 858 690

  Roei in het eindeloze blauw

  Als u op de Aminess campings verblijft en u houdt van kajakken neem dan zeker uw kano of kajak mee op vakantie naar Novigrad. U kunt ze ook huren niet ver van camping Aminess Sirena en u bent gereed om de zee te veroveren.

  Als u niet genoeg heeft aan de zee, kunt u niet ver van Novigrad terecht in de monding van de rivier Mirna waar het kalme water uitnodigt om aangenaam te roeien. Er worden ook georganiseerde toeren aangeboden waar u zeker nieuwe interessante dingen zult leren, als u meer van individuele avonturen houdt kunt u ook zelf uw kajak-reisplan samenstellen.

  De rivier Mirna is een geweldige bestemming om te kajakken en kanoën vanwege de ontspannen kenmerken, naast een geweldig wateroppervlak biedt zij ook hele mooie landschappen. Dat is een vogelreservaat en een echt paradijs voor het bekijken van vogels waarvan er in dit gebied meer dan 200 soorten aanwezig zijn.

  Kajakken en kanoën is vooral mooi in het voorseizoen en in het naseizoen wanneer de kust rustig en stil is, dat is dan een echt paradijs voor de geest.

  Als u het nog niet geprobeerd heeft probeer dan kajakken en kanoën in Novigrad. Wij beloven u een bijzondere beleving die u nog lang zult onthouden!

  Aanbod voor kajakkers en kanoërs in Aminess:

  • verhuur van kajak, kano en uitrusting in de nabijheid van de camping Aminess Sirena
  • georganiseerde kajaktoeren
  • sportmassage in de openlucht op camping Aminess Sirena

  Schrijf in op onze mailing list

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste informatie over kortingen en speciale aanbiedingen.

    Infosit