×
  Cycling Aminess Campsites
  VIND ACCOMMODATIE

  VIND ACCOMMODATIE

  Alleen Aminess biedt de mogelijkheid om alle soorten Holiday Homes en soorten percelen te reserveren.

  Reserveer Promo code
  Reservering: +385 52 858 690

  500 km fietsroutes voor alle soorten fietsers

  Vanuit Aminess campings in Novigrad gaan vele onderhouden fietsroutes. U hoeft alleen maar uw favoriete terrein en soort ondergrond te kiezen. Ontdek de westkust van Istrie door te fietsen over fietsroutes langs zee die over het algemeen vlak zijn en geschikt voor alle fietsers. Wilt u rondkijken in het binnenland van Istrie dan zal u versteld staan van de lieflijke heuveltjes en veeleisende hellingen waar liefhebbers van fietsen in de heuvels van zullen genieten. Als u zonder fiets bent gekomen kunt u die huren bij ons en op weg gaan met fietstoeren onder begeleiding of zelfstandig een route uitkiezen met behulp van de beschikbare fietskaarten.

  Welkom in de regio waar kamperen en fietsen een fantastisch paar zijn.

  Fietsen in Novigrad: De beste manier om de lokale schoonheden te ontdekken

  Verblijf op onze campings dei een echte oaze zijn voor fietsers en combineer een ontspannen vakantie met aangename recreatie.

  Vanuit onze campings is alles bereikbaar op de fiets. Vanuit Aminess Maravea Camping Resort tot Novigrad loopt een onderhouden route die u binnen 15 minuten naar het centrum van de stad brengt. Vanuit Aminess Sirena is die route twee keer zo kort. Dat betekent dat u echt kunt uitrusten van het autorijden en alles met de fiets kunt doen: van naar het centrum gaan voor een ochtendkoffie of het ontdekken van de mooiste stranden in Novigrad tot excursies naar het binnenland van Istrie. Maak gebruik van de kaarten en het nuttige advies aan de receptie van de camping en kies de route die het beste past bij uw kunde en gevoel.

  Ontdek de omgeving van Novigrad op maar liefst 500 weg- en heuvelroutes met verschillende lengtes en zwaarte. Wordt verliefd op Istrie op de Fiets!

  Aanbod voor fietsers in Aminess:

  • transfer en verhuur van fietsen
  • aangegeven routes in de nabijheid
  • georganiseerde fietstoeren
  • fietskaarten

  Schrijf in op onze mailing list

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste informatie over kortingen en speciale aanbiedingen.

    Infosit