×
  VIND ACCOMMODATIE

  VIND ACCOMMODATIE

  Alleen Aminess biedt de mogelijkheid om alle soorten Holiday Homes en soorten percelen te reserveren.

  Reserveer Promo code
  Reservering: +385 52 858 690

  Heeft u vragen of twijfels over de accommodatie op de Aminess camping?

  0. Gelden er andere annuleringsvoorwaarden in deze buitengewone situatie als gevolg van het COVID-19 virus?

  1. Hoe kan ik via internet reserveren (online reserveringssysteem)?

  De reserveringsprocedure via de Aminess webpagina is zeer eenvoudig. Het is voldoende om een object en verblijfsperiode te kiezen en de instructies van het systeem te volgen.

  2. Hoe kan ik garanderen voor de reservering?

  Uw aankomst garandeert u met een creditcardbetaling of met een aanbetaling van het gevraagde voorschot op de manier die is voorgeschreven in de algemene voorwaarden van de gekozen prijslijst. Het gevraagde voorschot is het bedrag van een overnachting per persoon in de gereserveerde verblijfsaccommodatie. Het bedrag van het voorschot op de percelen op de camping Aminess Sirena bedraagt 75,00 EUR en op de Aminess Maravea Camping Resort 55,00 EUR. Voor uitgifte van de bevestiging van de reservering vereist het reserveringssysteem dat u instemt met de algemene voorwaarden.

  3. Hoe weet ik dat mijn reservering bevestigd is?

  Als u uw reservering garandeert met een creditcard wordt de reservering bevestigd bij de afsluiting van de reserveringsprocedure. Indien u gekozen heeft voor betaling middels een bankoverschrijving staat uw reservering in de wacht totdat de betaling ontvangen is. In beide gevallen krijgt u een bevestiging van de reservering op uw emailadres alsook een reserveringscode. Indien u geen reserveringsbevestiging ontvangt, controleer dan uw ongewenste e-mail.

  4. Hoe kan ik mijn reservering veranderen of annuleren?

  Indien u uw reservering wilt veranderen of annuleren kunt u dat online doen via de link. In geval van onduidelijkheid of problemen kunt u contact opnemen met het reserveringscentrum via telefoonnummer +385 52 858 690 of u kunt een email sturen naar camping@aminess.com.

  5. Hoeveel moet ik betalen als ik de reservering annuleer of in geval van niet verschijnen?

  De annuleringsvoorwaarden voor reserveringen staan vermeld in de algemene voorwaarden van iedere prijslijst. Lees alstublieft de algemene voorwaarden goed door voor het bevestigen van de reservering.

  6. Hoeveel moet ik betalen als ik eerder moet vertrekken van de camping?

  In geval van voortijdig vertrek wordt het hele bedrag van de reservering in rekening gebracht (behalve als de reden ziekte of overmacht is).

  7. Hoe kan ik de rekening betalen aan de receptie?

  De eindrekening kunt u in eenmaal aan de receptie van de camping betalen in contant geld in Euro’s of Kuna’s of met een creditcard of bankkaart (Maestro, Visa, Mastercard, Diners), zonder mogelijkheid voor betalen in termijnen. Bij betaling met een creditcard wordt het bedrag afgerekend in Kroatische Kuna’s (HRK). Uw bank wisselt dat bedrag vervolgens naar de valuta van uw rekening. Vanwege de wisselkoers van uw bank kan een iets hoger bedrag in rekening worden gebracht dan het bedrag van de totale rekening in Kroatische Kuna’s (HRK) van de camping. Travellers cheques en andere cheques worden niet aangenomen als betaalmiddel.

  8. Zijn huisdieren toegestaan? Hoe kan ik reserveren en wat kost het?

  Een verblijf met huisdieren kan gereserveerd worden via het online reserveringssysteem in de objecten die mogelijkheid bieden voor verblijf van huisdieren. De bijbetaling bedraagt 10,00€ per nacht. De huisregels voor huisdieren kunt u vinden op https://www.aminess-campsites.com/hr/prijatelji-kucnih-ljubimaca

  9. Wanneer is de aanmelding/afmelding van stacaravans/percelen? Tot hoe laat kan men zich aanmelden op de camping, of tot wanneer kan men met de auto op de camping komen? Kan ik voor de officiële aankomsttijd naar de camping/stacaravan komen (vroege aanmelding) en mag ik het verblijf verlengen na de officiële afmeldingstijd (Laat vertrek)? Wanneer opent de receptie van de camping?

  Aanmelding voor percelen en stacaravans is mogelijkheid vanaf 15.00 uur op de gereserveerde dag van aankomst. Vertrek uit de stacaravans geschiedt tot 10.00 uur op de dag van vertrek en afmelding van het perceel/kampeerplek geschiedt tot 12.00 uur. Wij kunnen vooraf geen vroege aanmelding of late afmelding reserveren want dat hangt af van de beschikbaarheid van de percelen/stacaravans op de dag van vertrek en aankomst. Binnenkomt op de camping met een voertuig is mogelijk tot uiterlijk middernacht wanneer de stilteperiode op de camping aanbreekt. De receptie van de camping is 24 uur open, maar betaling van rekeningen is alleen mogelijk van 7.00 tot 23.00 uur.

  11. Kan ik een exact nummer en locatie van accommodatie reserveren?

  Een exact nummer of locatie van de accommodatie kan niet vooraf gereserveerd worden, alleen het type accommodatie kan gereserveerd worden en alle eventuele wensen zullen wij proberen te vervullen volgens de mogelijkheden van de camping op de dag van aankomst.

  12. Welke zwembaden mogen gebruikt worden door de gasten van de percelen en welke door de gasten van de stacaravans? Zijn de zwembaden verwarmd?

  Gasten van Aminess Maravea Camping Resort die verblijven op percelen of kampeerplekken en in stacaravans Classis op Aminess Maravea Camping Resort kunnen gebruik maken van het infinity zwembad dat zich op het strand bij de camping bevindt. Het Infinity zwembad op het strand is niet verwarmd. Gasten van de stacaravans van het Mediterranean/Istrian/Relax Premium Village gebied mogen gebruik maken van 2 verwarmde zwembaden naast de Relax Premium Village zone en ook het infinity zwembad op het strand van de camping. Gasten van de stacaravans van het Miramì Family Village gebied kunnen gebruik maken van 3 privé zwembaden binnen het genoemde gebied, alsook van het infinity zwembad op het strand van de camping. De zwembaden zijn niet verwarmd. Gasten van de stacaravans van het Amber Sea Luxury Village kunnen gebruik maken van het zwembad dichtbij de huisjes alsook van het infinity zwembad op het strand van de camping. Het zwembad is niet verwarmd.
  Camping Aminess Sirena
  Gasten van de Classic percelen en stacaravans kunnen gratis gebruik maken van het infinity zwembad in de dichtbijgelegen zone Punto Mare Fun & Beach, onder hotel Aminess Meastral. Het Infinity zwembad is niet verwarmd. Gasten van stacaravans van het gebied Premium Village kunnen gebruik maken van 4 zwembaden die voorzien zijn in die zone, 2 worden verwarmd, gasten van de Prestige stacaravans kunnen gebruik maken van 2 zwembaden vlakbij de stacaravans.

  13. Als ik een gast ben in een stacaravans die niet bij het Miramì Family Village gebied hoort, kunnen mijn kinderen dan deelnemen aan het bijzondere Miramì Edutainment programma?

  Deelname aan het Miramì Edutainment programma is ook mogelijk voor kinderen die niet verblijven in de stacaravans van het Miramì Family Village gebied tegen bijbetaling. Meer informatie over de bijbetaling en deelnamemogelijkheden aan een deel of aan het complete programma kunt u krijgen aan de receptie van de camping. Deelname aan het Miramì Edutainment programma houdt niet in gebruik van zwembaden en andere mogelijkheden in de zone van het Miramì Family Village gebied.

  14. Bestaat er de mogelijkheid dat een extra gast in de stacaravan of op het perceel kan verblijven?

  Het is mogelijk dat extra gasten die naderhand komen verblijven in de stacaravan/ op het perceel onder de voorwaarde dat het maximale aantal gasten niet overschrijden wordt. Extra gasten moeten direct na hun aankomst bij de receptie aangemeld worden. De extra gast betaalt de accommodatie volgens de geldende prijslijst van de camping op die dag.

  15. Is het toegestaan om een eigen barbecue te gebruiken op het perceel/bij de stacaravan en welk soort barbecue mag gebruikt worden?

  Het is toegestaan om de eigen barbecue te gebruiken alleen als het een gas- of elektrische barbecue betreft. Andere soorten barbecues en openvuur zijn niet toegestaan. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de grill zone op de camping.

  16. Is er een geldautomaat op de camping en kan men geld wisselen op de camping?

  Op Aminess Maravea Camping Resort is een geldautomaat naast de receptie van de camping, terwijl gasten van camping Aminess Sirena gebruik kunnen maken van de geldautomaat in het dichtbijgelegen hotel Aminess Maestral. Het is mogelijk om buitenlands geld om te wisselen naar Kuna’s aan de receptie van de camping iedere dag van 8.00 tot 22.00 uur volgens de voorschriften en voorwaarden die zich op de balie van het wisselkantoor bevinden. Het is niet mogelijk om Kuna’s om te wisselen naar buitenlandse valuta.

  17. Rijdt er een treintje van camping Aminess Sirena/Aminess Maravea Camping Resort tot de stad?

  Een toeristentreintje rijdt van camping Aminess Sirena, of Aminess Maravea Camping Resort en terug, gedurende de dag en de tijden en prijslijst zijn beschikbaar aan de receptie van de camping.

  18. Welke kosten zijn inbegrepen bij verblijf op het perceel?

  Bij het verblijf op het perceel zijn inbegrepen de kosten voor het gekozen type perceel per dag + de prijs per persoon per dag + eenmalige aanmelding + reserveringskosten (voor Aminess Maravea Camping Resort bedraagt dat 25,00 EUR en voor camping Aminess Sirena 35,00 EUR) en eventueel de kosten voor een huisdier, een extra auto of tent op het perceel.

  19. Is het mogelijk om een eigen rubberen boot mee te nemen naar het perceel en bestaat er een plek waar de boot achtergelaten kan worden, en kan je er direct mee de zee in vanaf het strand van de camping?

  Het is mogelijk om een eigen boot mee te nemen naar het perceel op de camping, maar er zijn geen speciale plekken op de camping voor het achterlaten van boten, ook zijn er geen boeien of plaatsen in zee om boten aan te meren. Gasten kunnen hun eigen boei meenemen en daar hun boot aan vast maken op hun eigen verantwoordelijkheid. Op beide campings bestaat de mogelijkheid om boten vanaf het strand in zee te brengen.

  20. Zijn handdoeken en beddengoed inbegrepen in de prijs van de stacaravans?

  Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in de prijs van alle soorten stacaravans.

  21. Is er een mogelijkheid voor halfpension/ alleen ontbijt als ik verblijf in de stacaravans van camping Aminess Sirena/Aminess Maravea Camping Resort?

  Gasten van beide campings kunnen gebruik maken van halfpension of alleen ontbijt/diner in hotel Aminess Laguna volgens de geldende prijzen en voorwaarden van het hotel. Op Aminess Maravea Camping Resort is ontbijt mogelijk in het nieuw geopende restaurant Loop.

  22. Kan een plek in een niet-geparceleerde zone vooraf worden gereserveerd en is er een aansluiting voor water/stroom?

  Het is niet mogelijk om een plek in de niet-geparceleerde zone vooraf te reserveren. Die plekken zijn alleen beschikbaar ter plaatse afhankelijk van de beschikbaarheid bij aankomst en in overleg met de receptie van de camping. Niet-geparceleerde plekken hebben een alleen een stroomaansluiting.

  23. Heb ik een adapter nodig voor het stroomkastje op het perceel en hoe sterk is de stroom?

  Voor gebruik van stroom op het perceel is een EURO adapter nodige met drie naalden. De stroomsterkte op de percelen is van 10 tot 16 ampère, afhankelijk van het type perceel/kampeerplek.

  Excursies, transfers, guest service...

  Tijdens uw verblijf in onze faciliteiten bieden wij excursies aan via ons GoAdria reisbureau.

  Sunset Panorama
  Venice
  Meer

  Schrijf in op onze mailing list

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste informatie over kortingen en speciale aanbiedingen.

    Infosit