×
  Beaches Aminess Campsites
  VIND ACCOMMODATIE

  VIND ACCOMMODATIE

  Alleen Aminess biedt de mogelijkheid om alle soorten Holiday Homes en soorten percelen te reserveren.

  Reserveer Promo code
  Reservering: +385 52 858 690

  Luister…hoort u de zee en de meeuwen?  

  Ook al biedt kamperen in Novigrad veel meer dan zonnen en zwemmen, de stranden zijn nog altijd een van de belangrijkste redenen waarom onze gasten graag terugkomen. En dat kunnen wij hen niet kwalijk nemen, want de stranden bij ons strekken zich uit over de hele lengte van de camping, er zijn natuurlijke stranden en betegelde en kiezelstranden.

  Of u tijdens uw verblijf kiest voor een tent of stacaravan, een ding is voor iedereen hetzelfde. Een korte, maar ook echt korte, weg tot uw favoriete strand. De Aminess stranden in Novigrad hebben de Blauwe Vlag, zijn mooi ingericht en bieden een veelzijdig aanbod, van watersporten  tot aantrekkelijke restaurantjes , waar u de hele dag kunt doorbrengen. Behalve voor zonnen, zijn de stranden op onze campings uitstekend geschikt voor ochtendgymnastiek, yoga of taj chi, meditatie in de frisse lucht en het bekijken van magische zonsondergangen.

  Het strand van camping Aminess Sirena

  Op camping Aminess Sirena bevindt zich een natuurlijk en kiezelstrand waaraan een strand grenst met ligbedden voor een beetje luxe. U kunt kiezen op u in de zon wilt zitten of in de aangename schaduw als u niet van plan bent om de hele dag door te brengen aan het strand. Tot uw beschikking staan ligstoelen, parasols, douches en kleedcabines, er is zelfs massage in de openlucht . Als u niet in de stemming bent om te koken hoeft u zich geen zorgen te maken, op het strand zijn voldoende opties voor een lekkere maaltijd. Hier zijn de Oleander bar die snelle gerechten biedt, eten van de barbecue en verschillende drankjes, daarnaast restaurant Sirena met vlees- en visspecialiteiten en   Punto Mare  Fun & Beach zone. Voor iedereen die niet zonder actie kan hebben verschillende watersporten  die uw dorst naar adrenaline zeker kunnen lessen. Als u op vakantie bent met uw huisdier zal het u verheugen te horen dat een deel van het strand bestemd is voor uw viervoetige vriend.

  Het strand van Aminess Maravea Camping Resort

  Dit nieuw ingerichte strand met ligstoelen, parasols en Thaise massage in de openlucht is een echt lokkertje voor iedereen die iets meer wil. Het is onderverdeeld in  een zone met natuurlijke rotsen, een zone met kiezel en een zone met een getijdezwembad dat vooral in de schemering erg indrukwekkend is. Neem plaats op een ligstoel onder een palm, zet uw zonnebril op en vergeet alle zorgen en ook de eeuwige vraag: Wat eten we vandaag? Wij stellen voor dat u de biefstukken van de grill probeert in restaurant Riva of de allernieuwste restaurant-winkel met een dagelijks aanbod van smakelijke Istrische specialiteiten, craft-bier en lekkere lokale wijnen. Het strand van Aminess Maravea Camping Resort biedt u ook veel watersporten  zoals waterscooters, kajakken en waterfietsen. Er is een speciaal deel voor uw huisdieren die zullen genieten van de zee net zoals u. Zij zijn toch ook op vakantie?

  Zoekt u een Aminess strand buiten de camping?

  Het strand van hotel Aminess Maestral

  Op dit mooi ingerichte kiezelstrand onder Aminess Maestral wappert de Blauwe Vlag. Hier wachten op u ligstoelen, parasols en ligbedden en in de zomer massage in de openlucht. Het strand biedt u verhuur van sportmateriaal en waterfietsen en kajakken, maar ook sporten zoals parasailing  en jetski . Het grote voordeel is de nabijheid van het centrum voor zomerplezier Punto Mare  met een ruim zonnebadterrein, getijdezwembad, lekkere hapjes en goede muziek.

  Het strand van hotel Laguna

  Het beton- en kiezelstrand met parasols, ligstoelen, douches en kleedcabines bevindt zich dichtbij hotel Aminess Laguna, niet ver van de camping Aminess Sirena, en is perfect voor families. Behalve het plezier in de zee beschikken de kinderen ook over een speelplaats in de schaduw en wordt verhuur van sportmateriaal aangeboden. Niet ver van het strand bevindt zich Punto Mare  Fun & Beach zone, restaurant Sirena met specialiteiten van de barbecue  en de Smoothie & Fruit bar voor een gezonde zomerverfrissing.

  Schrijf in op onze mailing list

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste informatie over kortingen en speciale aanbiedingen.

    Infosit