×
  Running Aminess Campsites
  Iskanje namestitve

  Iskanje namestitve

  Samo pri Aminess lahko rezervirate vse vrste hišic Holiday homes in vseh vrst parcel.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacje: +385 52 858 690

  Tekači, dobrodošli v naših kampih!

  Ne glede na to, ali ste profesionalni ali rekreativni tekač, ste v kampih Aminess v Novigradu na varnem. Tukaj vas namreč čaka nešteto stez za cestni tek in trail, tako da boste lahko vsak dan preizkusili novo ruto. Poleg tega vam v okviru programa Sport Experience  v našem hotelu Aminess Maestral nudimo tudi strokovno spremstvo izkušenega ultramaratonca Roberta Radojkovića.

  Cesta ali trail?

  Tako kot vsi drugi športniki imajo tudi tekači svoje priljubljene discipline. Medtem ko eni obožujejo cesto, so drugim ljubši hribovski tereni. Ne glede na to, kateri skupini pripadate, boste pri nas našli dovolj poligonov za treninge tempo teka, a tudi za nabiranje metrov višinske razlike. Iz vaših kampov vodijo sprehajalne poti, ki jih nekateri morda radi izkoristijo za pešačenje, vam pa bodo prišli prav za cestni tek. V okolici Brtonigle in Buj pa boste našli odlične steze za trail s številnimi vzponi in spusti, ki jih lahko izkoristite za nabijanje kondicije.

  Dirka Novigrad Cittanova RUN: združite prijetno s koristnim!

  Aminess vsako leto oktobra organizira dirko Novigrad Cittanova RUN , katere štart je pred hotelom Aminess Maestral in ki poteka ob novigrajski obali. Dolžina prog je različna, zato lahko na dirki sodelujejo vse skupine tekačev: tisti z najkrajšimi in tisti z najdaljšimi nogami. Program vsebuje naslednje dirke: polmaraton (21 km), štafeta (10+11 km) in kratko dirko (6 km) ter otroške dirke (200 in 500 m). Pred dirko vam nudimo posebne pakete z namestitvijo. To je odličen razlog, da nas ponovno obiščete v Novigradu!

  Ponudba za tekače:

  • tekaški programi  za rekreativce, entuziaste in profesionalce
  • strokovno vodstvo Roberta Radojkovića, profesionalnega ultramaratonca
  • nasveti o rutah za treninge in prehrani
  • pololimpijski bazen in profesionalno opremljen fitnes center v bližnjem hotelu Aminess Maestral
  • wellness programi za sprostitev po treningih

  Prijava na e-novičnik

  Prijavite se na naš e-novičnik za pravočasno prejemanje informacij o naši ponudbi in akcijah.

    Infosit