×
  Cycling Aminess Campsites
  Iskanje namestitve

  Iskanje namestitve

  Samo pri Aminess lahko rezervirate vse vrste hišic Holiday homes in vseh vrst parcel.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacje: +385 52 858 690

  500 km kolesarskih stez za vse vrste kolesarjev

  Iz naših kampov Aminess vodijo številne urejene kolesarske steze. Vi morate samo izbrati priljubljen teren in vrsto podlage. Spoznajte zahodno obalo Istre med kolesarjenjem po stezah ob morju, ki so večinoma ravne in primerne za vse kolesarje. Če boste zaželeli pokukati v notranjost Istre, vas bodo navdušili prijazni griči in zahteve strmine, kjer bodo prišli na svoje prav vsi ljubitelji gorskega kolesarjenja. Če ste prispeli brez kolesa, si ga lahko izposodite pri nas in se odpravite na vodeno kolesarsko turo ali sami izberete lasten itinerar s pomočjo razpoložljivih kolesarskih zemljevidov.  

  Dobrodošli v regijo, kjer sta kampiranje in kolesarjenje popoln par.

  Kolesarjenje v Novigradu: najboljši način za odkrivanje lokalnih lepot

  Namestite se v naših kampih, ki so prava oaza za kolesarje, in združite sproščujoč oddih s prijetno rekreacijo.

  Iz naših kampov je vse samo en pedal stran. Iz Aminess Maravea Camping Resorta do Novigrada pelje urejena steza, ki vas bo samo v 15 minutah pripeljala do centra mesta. Iz Aminess Sirene pa je ta pot trikrat krajša. To pomeni, da se lahko zares spočijete od avtomobila in vse opravite s kolesom: od odhoda v center na jutranjo kavo ali raziskovanja najlepših plaž v Novigradu do izletov v notranjost Istre. Opremite se z zemljevidi in koristnimi nasveti na recepciji kampa in izberite stezo, ki najbolj ustreza vaši trenutni pripravljenosti. Ali razpoloženju.

  Raziščite okolico Novigrada na kar 500 kolesarskih stezah po cestah ali v hribih, ki so različno dolge in zahtevne. Zaljubite se v Istro na kolesu!

  Ponudba za kolesarje v Aminessu:

  • prevoz in izposoja koles
  • označene kolesarske steze v bližini
  • organizirane kolesarske ture
  • kolesarski zemljevidi

  Prijava na e-novičnik

  Prijavite se na naš e-novičnik za pravočasno prejemanje informacij o naši ponudbi in akcijah.

    Infosit