×
  Kayaking Aminess Campsites
  Iskanje namestitve

  Iskanje namestitve

  Samo pri Aminess lahko rezervirate vse vrste hišic Holiday homes in vseh vrst parcel.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacje: +385 52 858 690

  Odveslajte v neskončno modrino

  Če bivate v kampih Aminess in imate radi vožnje s kajaki, obvezno na počitnice v Novigrad prinesite kajak ali kanu. Lahko pa si ju tudi izposodite nedaleč od kampa Aminess Sirena in že ste pripravljeni za osvajanje morskih prostranstev.

  Če pa vam morje ne bo zadostovalo, je nedaleč od Novigrada ustje reke Mirne, ki vabi na prijetno veslanje po svojih mirnih vodah. V ponudbi so organizirane ture, na katerih boste zagotovo spoznali nove zanimivosti, če pa imate rajši individualne avanture, si lahko sami oblikujete kajakaški itinerar.

  Reka Mirna je zaradi svoje blage narave veličastna destinacija za vožnjo s kajaki in kanuji, poleg odličnega vodnega poligona pa vam bo ponudila tudi čudovite pejsaže. Je tudi ornitološki rezervat in pravi raj za opazovanje ptic, ki na tem območju obsegajo kar 200 različnih vrst.

  Vožnja s kajaki ali kanuji je posebej lepa v predsezoni in posezoni, ko je obala mirna in tiha, zato njeno osvajanje predstavlja pravi raj za dušo.

  Če še niste, poskusite vožnjo s kajakom ali kanujem v Novigradu. Obljubljamo vam čarobno doživetje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu!

  Ponudba za kajakaše in kanuiste v Aminessu:

  • izposoja kajakov in opreme v bližini kampa Aminess Sirena
  • organizirane ture s kajaki
  • športne masaže na prostem v kampu Aminess Sirena

  Prijava na e-novičnik

  Prijavite se na naš e-novičnik za pravočasno prejemanje informacij o naši ponudbi in akcijah.

    Infosit