×
  Running Aminess Campsites
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta Holiday homesa i tipova parcela.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacije: +385 52 858 690

  Trkači, dobro došli u naše kampove!

  Bilo da ste profesionalni ili rekreativni trkač, u Aminess kampovima u Novigradu ste na sigurnom. Ovdje vas naime očekuje toliko bogatstvo staza za cestovno i trail trčanje da ćete svaki dan moći isprobati neku novu rutu. Osim toga, nudimo vam i stručnu pratnju iskusnog ultramaratonca Roberta Radojkovića u okviru programa Sport Experience  u našem hotelu Aminess Maestral.

  Cesta ili trail?

  Poput svih ostalih sportaša, i trkači imaju svoje omiljene discipline. Dok jedni obožavaju cestu, drugi se najbolje osjećaju na brdskim terenima. Bez obzira na to kojoj skupini pripadate, kod nas ćete pronaći dovoljno poligona za tempo treninge i za skupljanje metara visinske razlike. Iz naših kampova vode šetnice koje neki možda koriste za pješačenje, ali vama će poslužiti za cestovno trčanje. A u okolici Brtonigle i Buja pronaći ćete izvrsne staze za trail s brojnim uzbrdicama i nizbrdicama koje možete koristiti za bildanje kondicije.

  Utrka Novigrad Cittanova RUN: Spojite ugodno s korisnim!

  Svake godine u listopadu Aminess organizira utrku Novigrad Cittanova RUN  sa startom ispred hotela Aminess Maestral duž novigradske obale. Kilometraže su različite pa na utrci mogu sudjelovati sve skupine trkača, od najmanjih do najvećih nogu. Na programu su sljedeće utrke: polumaraton (21 km), štafeta (10+11km) i kratka utrka (6 km) te dječje utrke (200 i 500 m). Uoči utrke nudimo posebne pakete sa smještajem. Odličan razlog da nas ponovno posjetite u Novigradu!

  Ponuda za trkače:

  • trkački programi  za rekreativce, entuzijaste i profesionalce
  • stručno vodstvo Roberta Radojkovića – profesionalnog ultramataronca
  • savjeti o rutama za treninge i prehrani
  • poluolimpijski bazen i profesionalno opremljen fitness centar u obližnjem hotelu Aminess Maestral
  • wellness programi za opuštanje nakon treninga

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

    Infosit