×
  Cycling Aminess Campsites
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta Holiday homesa i tipova parcela.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacije: +385 52 858 690

  500 km bike staza za sve vrste biciklista

  Iz naših Aminess kampova na raspolaganju su vam brojne uređene biciklističke staze. Na vama je samo da izaberete omiljeni teren i vrstu podloge. Upoznajte zapadnu obalu Istre biciklirajući stazama uz more koje su većinom ravne i prikladne za sve bicikliste. Poželite li zaviriti u unutrašnjost Istre, oduševit će vas pitomi brežuljci i zahtjevne strmine gdje će na svoje doći ljubitelji brdskog biciklizma. Ako ste doputovali bez bicikla, možete ga unajmiti kod nas i otisnuti se na vođenu bike turu ili samostalno odabrati vlastiti itinerar uz pomoć dostupnih bike karta.  

  Dobro došli u regiju gdje su kampiranje i bicikliranje savršen par.

  Bicikliranje u Novigradu: Najbolji način za otkrivanje lokalnih ljepota

  Smjestite se u našim kampovima koji su prava oaza za bicikliste i spojite opuštajući odmor s ugodnom rekreacijom.

  Iz naših kampova sve vam je nadohvat pedale. Iz Aminess Maravea Camping Resorta do Novigrada vodi uređena staza koja će vas za 15-ak minuta dovesti do centra grada. Iz Aminess Sirene vam je taj put trostruko kraći. To znači da se uistinu možete odmoriti od automobila i sve obavljati biciklom: od odlaska u centar na jutarnju kavu ili istraživanja najljepših plaža u Novigradu do izleta u unutrašnjost Istre. Opremite se kartama i korisnim savjetima na recepciji kampa i odaberite stazu koja najviše odgovara vašoj trenutnoj spremnosti. Ili raspoloženju.

  Istražite okolicu Novigrada na čak 500 cestovnih i brdskih biciklističkih staza različitih duljina i zahtjevnosti. Zaljubite se u Istru na biciklu!

  Ponuda za bicikliste u Aminessu:

  • transfer i najam bicikala
  • obilježene biciklističke staze u blizini
  • organizirane bike ture
  • biciklističke karte

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

    Infosit