×
  Hiking Aminess Campsites
  VIND ACCOMMODATIE

  VIND ACCOMMODATIE

  Alleen Aminess biedt de mogelijkheid om alle soorten Holiday Homes en soorten percelen te reserveren.

  Reserveer Promo code
  Reservering: +385 52 858 690

  Ontdek 80 wandelroutes in Istrië

  De vele wandelroutes in Istrië bieden niet alleen een mogelijkheid voor recreatie maar zijn een echte bron van informatie en attracties. Wees daarom niet verbaast als u op de wandelroutes watervallen, grotten en verborgen kerkjes tegenkomt. De meeste routes zijn aangegeven, en een van de mooiste, de Parenzana,  zijn tabellen geplaatst die u kennis laten maken met de geschiedenis en bezienswaardigheden van de route.

  Op excursie naar het binnenland van Istrië (hetgeen wij warm aanbevelen want het zal zeker indruk maken) vanuit Novigrad kunt u ook met de auto gaan. De rit naar de eerste routes in Brtonigla, Buje of Grožnjan duurt maar 15-20 min. en wanneer u aankomt op de bestemming zult u geen spijt hebben. Alle routes in het binnenland van Istrië bieden u schitterende landschapsuitzichten over olijfgaarden, wijngaarden en kerktorens op de bewoonde heuvels. Planeer zeker een bezoek aan een van de agrotoerisme en proef de lokale specialiteiten tijdens de pauze van het wandelen.

  Luister naar de aanbeveling van Aminess: wandelstok in de hand en de weg onder de voeten!

  WANDELEN IN NOVIGRAD

  Vergeet uw auto

  Onze campings zijn een geweldig vertrekpunt voor langere of kortere wandelroutes waar u helemaal geen auto voor nodig heeft. Vanuit camping Aminess Sirena kunt op weg gaan over het ingerichte wandelpad tot het centrum en vanaf daar kunt u via de jachthaven over de verlichte wandel- en fietspaden lopen die langs het strand Karipnjan gaan. Dat zal u helemaal tot Mareda brengen en verder naar Dajla en het verlaten Benedictijns klooster. Onderweg kun tu zwemmen of uitrusten in een van de vele lokale restaurantjes of bars met uitzicht op zee. Dit is een van de meest ideale routes om te wandelen met kinderen die gebruik kunnen maken van een step, rolschaatsen of skateboard want een groot gedeelte is geasfalteerd.

  Als u van wandelen houdt zal Novigrad een van uw favoriete bestemmingen worden want u kunt overal wandelen. Dat is ook een van de beste manieren om het te leren kennen, in uw eigen tempo zonder haast.

  Wandelroutes in de omgeving van Novigrad en in Istrië

  • ongeveer 80 routes in heel Istrië geschikt voor wandelen
  • makkelijke, gemiddelde en veeleisende routes
  • gedetailleerde beschrijving van de route en GPS basis

  Overzicht van de routes met gedetailleerde beschrijving 

  GPS overzicht van de routes

  Schrijf in op onze mailing list

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste informatie over kortingen en speciale aanbiedingen.

    Infosit