×
  Running Aminess Campsites
  VIND ACCOMMODATIE

  VIND ACCOMMODATIE

  Alleen Aminess biedt de mogelijkheid om alle soorten Holiday Homes en soorten percelen te reserveren.

  Reserveer Promo code
  Reservering: +385 52 858 690

  Hardlopers, welkom op onze campings!

  Of u nu een professionele of recreatieve hardloper bent, u bent zeker op de Aminess campings in Novigrad. Hier wacht namelijk een grote hoeveelheid aan weg- en trailroutes op u zodat u iedere dag een nieuwe route kunt proberen. Behalve dat bieden wij u ook deskundige begeleiding van de ervaren ultramaraton atleet Robert Radojković in het programma Sport Experience  in ons hotel Aminess Maestral.

  Weg of trail?

  Net zoals alle andere sporters hebben hardlopers hun favoriete disciplines. Terwijl sommigen van de weg houden, voelen anderen zich beter in heuvellandschappen. Ongeacht tot welke groep u behoort, bij ons vindt voldoende polygonen voor tempotrainingen en voor het verkrijgen van verschil in hoogtemeters. Vanuit onze campings gaan wandelpaden die gebruikt kunnen worden voor wandelingen, maar door u gebruikt kunnen worden voor hardlopen op de weg. En in de omgeving van Brtonigla en Buje kunt geweldige routes vinden voor trail met vele klimmingen en dalingen die goed zijn om de conditie te verbeteren.

  De wedstrijd Novigrad Cittanova RUN: Combineer het nuttige met het leuke!

  Ieder jaar organiseert Aminess in oktober de wedstrijd Novigrad Cittanova RUN  met start voor hotel Aminess Maestral langs de kust van Novigrad. De kilometrages zijn verschillend dus kunnen alle soorten hardlopers meedoen aan de wedstrijd, van de kortste tot de langste benen. Op het programma staan de volgende wedstrijden: halve marathon (21 km), estafette (10+11km) en een korte wedstrijd (6 km) en kinderwedstrijden (200 en 500 m). Tijdens de wedstrijd bieden wij speciale pakketten met accommodatie. De ideale reden om ons opnieuw te bezoeken in Novigrad!

  Aanbod voor hardlopers:

  • hardloopprogramma's voor recreatieve, enthousiaste en professionele hardlopers
  • deskundige begeleiding door Robert Radojković – een professionele ultramarathon atleet
  • advies over training routes en voeding
  • half-olympisch en professioneel ingericht fitnesscentrum in het nabijgelegen hotel Aminess Maestral
  • wellness programma voor ontspanning na de trainingen

  Schrijf in op onze mailing list

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste informatie over kortingen en speciale aanbiedingen.

    Infosit