×
  Iskanje namestitve

  Iskanje namestitve

  Samo pri Aminess lahko rezervirate vse vrste hišic Holiday homes in vseh vrst parcel.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacje: +385 52 858 690

  Imate kakšno vprašanje glede nastanitve v hotelu Aminess?

  0. Ali v tej izredni situaciji, ki jo je povzročil virus COVID-19, veljajo različni pogoji odpovedi rezervacije?

  1. Kako lahko opravim rezervacijo prek interneta (spletnega rezervacijskega sistema)?

  Postopek rezervacije prek spletne strani Aminess je zelo enostaven. Samo izberite objekt in čas bivanja in sledite navodilom sistema.

  2. Kako lahko zagotovim jamstvo za rezervacijo?

  Jamstvo za svoj prihod lahko zagotovite s kreditno kartico ali vplačilom zahtevane akontacije na način, določen v splošnih pogojih poslovanja izbranega cenika. Zahtevana akontacija je znesek ene nočitve na osebo v rezerviranem tipu namestitve. Višina akontacije na parcelah v kampu Aminess Sirena znaša 75,00 EUR, v Aminess Maravea Camping Resortu pa 55,00 EUR. Pred izdajo potrdila o rezervaciji sistem zahteva, da sprejmete splošne pogoje poslovanja.

  3. Kako vem, ali je moja rezervacija potrjena?

  Če jamstvo za rezervacijo zagotavljate s kreditno kartico, se rezervacija potrdi po zaključku postopka rezervacije. Če ste izbrali plačilo z bančnim nakazilom, je vaša rezervacija na čakanju do prejetja vplačanega zneska. V obeh primerih boste na svoj elektronski naslov prejeli potrdilo rezervacije in rezervacijsko kodo. Če potrdila niste prejeli, preverite neželeno pošto.

  4. Kako lahko spremenim ali odpovem rezervacijo?

  Če želite spremeniti ali odpovedati obstoječo rezervacijo, lahko to storite na naslednji povezavi. V primeru težav ali nejasnosti pokličite rezervacijski center na telefonsko številko +385 52 858 690 ali pošljite elektronsko sporočilo na camping@aminess.com.

  5. Koliko moram plačati, če storniram rezervacijo ali če ne prispem na destinacijo?

  Pogoji v zvezi z odpovedjo rezervacije so navedeni v splošnih pogojih poslovanja na vsakem ceniku. Prosimo vas, da splošne pogoje natančno preberete, preden potrdite rezervacijo.

  6. Koliko moram plačati, če moram kamp zapustiti predčasno?

  V primeru predčasnega odhoda se zaračuna celoten znesek rezervacije (razen če je razlog za odhod bolezen ali višja sila).

  7. Kako lahko plačam račun na recepciji?

  Končni račun lahko plačate na recepciji kampa v gotovini v evrih ali kunah ter s kreditno ali debetno kartico (Maestro, Visa, Mastercard, Diners) v enkratnem znesku brez možnosti plačila na obroke. Pri plačilu s kreditno kartico se znesek zaračuna v hrvaških kunah (HRK). Vaša banka bo opravila konverzijo tega zneska v domačo valuto vašega računa. Zaradi menjalnega tečaja vaše banke je skupni zaračunan znesek lahko nekoliko višji od zneska, navedenega v hrvaških kunah (HRK) na računu kampa. Potovalnih ali drugih čekov ne sprejemamo kot plačilno sredstvo.

  8. Ali so hišni ljubljenčki dovoljeni? Kako lahko rezerviram in kakšna je cena?

  Bivanje s hišnim ljubljenčkom se lahko rezervira pri rezervaciji prek spletnega rezervacijskega sistema v objektih, ki nudijo možnost bivanja za hišne ljubljenčke. Doplačilo za bivanje znaša 10,00 EUR na noč. Hišni red za hišne ljubljenčke je na voljo na https://www.aminess-campsites.com/si/prijatelji-hisnih-ljubljenckov

  9. Kdaj se opravi prijava/odjava za mobilne hišice/parcele? Do kdaj se je mogoče prijaviti v kamp oziroma vstopiti vanj z avtomobilom? Ali lahko pridem pred uradnim časom prijave v hišico/kamp (zgodnja prijava) in ali lahko podaljšam bivanje po uradnem času odjave (pozna odjava)? Kdaj je odprta recepcija kampa?

  Prijava za parcele in mobilne hišice je možna od 15. ure naprej na dan prihoda, določen v rezervaciji. Odjava iz mobilne hišice se opravi do 10. ure na dan odhoda, odjava s parcele/kamp prostora pa do 12. ure. Zgodnje prijave in pozne odjave ne moremo potrditi vnaprej, saj je to odvisno od razpoložljivosti parcel/mobilnih hišic na dan prihoda in odhoda. Vstop v kamp z avtomobilom je možen vključno do polnoči, ko nastopi čas tišine v kampu. Recepcija kampa je odprta 24 ur, plačila računov pa se lahko izvedejo od 7. do 23. ure.

  11. Ali lahko rezerviram točno številko in mesto namestitvene enote?

  Točne številke ali mesta namestitvene enote ni mogoče rezervirati vnaprej: rezervirate lahko samo tip namestitvene enote, vse morebitne želje pa se bomo potrudili izpolniti v skladu z možnostmi v kampu na dan prihoda.

  12. Katere bazene v kampu lahko uporabljajo gosti parcel in katere gosti v mobilnih hišicah? Ali so bazeni ogrevani?

  Aminess Maravea Camping Resort
  Gosti, ki bivajo na parcelah ali kamp prostorih ter v mobilnih hišicah Classic v Aminess Maravea Camping Resortu lahko uporabljajo infinity bazen na plaži kampa. Infinity bazen na plaži ni ogrevan. Gosti mobilnih hišic v naseljih Mediterranean/Istrian/Relax Premium Village lahko uporabljajo dva ogrevana bazena pri coni Relax Premium Village ter infinity bazen na plaži kampa. Gosti mobilnih hišic v naselju Miramì Family Village lahko uporabljajo tri zasebne bazene znotraj tega naselja in infinity bazen na plaži kampa. Bazeni niso ogrevani. Gosti mobilnih hišic v naselju Amber Sea Luxury Village lahko uporabljajo bazen v bližini hišic in infinity bazen na plaži kampa. Bazen ni ogrevan.
  Kamp Aminess Sirena
  Gosti parcel in mobilnih hišic Classic lahko brezplačno uporabljajo infinity bazen v bližnji coni Punto Mare Fun & Beach pod hotelom Aminess Maestral. Infinity bazen na plaži ni ogrevan. Gosti mobilnih hišic v naselju Premium Village lahko uporabljajo štiri bazene, od tega 2 ogrevana, predvidene v tej coni, gosti mobilnih hišic Prestige pa dva bazena v neposredni bližini hišic. Gosti mobilnih hišic Bella Vista lahko prav tako uporabljajo dva zasebna bazena pred hišicami. Bazeni niso ogrevani.

  13. Če sem gost mobilne hišice, ki ni v naselju Miramì Family Village, ali lahko moji otroci sodelujejo v posebnem programu Miramì Edutainment?

  Sodelovanje v programu Miramì Edutainment je ob doplačilu omogočeno tudi otrokom gostov, ki ne bivajo v mobilnih hišicah v naselju Miramì Family Village. Več informacij o doplačilu in možnosti uporabe programa po delih ali v celoti je na voljo na recepciji kampa. Sodelovanje v programih Miramì Edutainment ne vključuje uporabe bazena in drugih ugodnosti v coni naselja Miramì Family Village.

  14. Ali obstaja možnost, da bi v mobilni hišici ali na parceli lahko bivali dodatni gosti, ki prispejo naknadno?

  Bivanje dodatnih gostov v mobilni hišici/na parceli, ki prispejo naknadno, je možno pod pogojem, da se ne preseže maksimalno število oseb v mobilni hišici. Dodatni gosti se morajo takoj po prihodu obvezno prijaviti na recepciji. Dodatni gost plača namestitev po veljavnem ceniku kampa na dan prihoda.

  15. Ali je dovoljena uporaba lastnega žara na parceli/ob mobilni hišici in kateri tip žara se sme uporabljati?

  Uporaba lastnega žara je dovoljena samo, če gre za plinski/električni žar. Druge vrste žara in odprti ogenj niso dovoljeni. Na voljo pa je tudi možnost uporabe grill con v kampu.

  16. Ali je v kampu bankomat in ali je mogoče v kampu menjati denar?

  V Aminess Maravea Camping Resortu je bankomat pri recepciji kampa, medtem ko gosti kampa Aminess Sirena lahko koristijo bankomat v bližnjem hotelu Aminess Maestral. Tujo valuto lahko zamenjate v kune na recepciji kampa od 8. do 22. ure vsak dan v skladu s pravili in pogoji, navedenimi na pultu menjalnice. Menjava kun v tujo valuto ni možna.

  17. Ali pelje turistični vlakec od kampa Aminess Sirena/Aminess Maravea Camping Resorta do mesta?

  Turistični vlakec pelje od kampa Aminess Sirena oziroma Aminess Maravea Camping Resorta in nazaj skozi ves dan, urnik vožnje in cenik pa sta na voljo na recepciji kampa.

  18. Katere stroške vključuje bivanje na parceli?

  Bivanje na parceli vključuje strošek izbranega tipa parcele na dan + ceno za osebo na dan + turistično takso + enkratno prijavo + strošek rezervacije (za Aminess Maravea Camping Resort znaša 25,00 EUR, za kamp Aminess Sirena pa 35,00 EUR) ter poljubno še strošek za bivanje hišnega ljubljenčka, dodatni avtomobil ali dodatni šotor na parceli.

  19. Ali lahko prinesem na parcelo svoj gumenjak, ali je na voljo prostor, kamor je mogoče čoln spraviti, in ali je možno z njim vstopiti v morje naravnost s plaže kampa?

  Svoj gumenjak lahko prinesete na parcelo v kampu, vendar v kampu ni nobenega posebnega zavarovanega prostora za spravilo čolnov, prav tako v morju ni boj niti določenih mest za privez. Gosti lahko prinesejo svojo bojo, če jo imajo, in nanjo privežejo čoln na lastno odgovornost. V obeh kampih je urejen dostop v morje za čolne s plaže kampa.

  20. Ali so brisače in posteljnina vključeni v ceno mobilne hišice?

  Brisače in posteljnina so vključeni v ceno vseh tipov mobilnih hišic.

  21. Ali lahko koristim storitev polpenziona/samo zajtrk, če bivam v hišicah v kampu Aminess Sirena/Aminess Maravea Camping Resortu?

  Gosti obeh kampov lahko koristijo storitev polpenziona ali samo zajtrka/večerje v hotelu Aminess Laguna po veljavnih cenah in v skladu s pogoji hotela. V Aminess Maravea Camping Resortu je možno zajtrkovati tudi v novi restavraciji Loop.

  22. Ali se lahko prostor v neparcelirani coni rezervira vnaprej in ali je tam na voljo priključek za elektriko/vodo?

  Prostorov v neparcelirani coni ni mogoče vnaprej rezervirati. Ti prostori so dostopni samo na licu mesta, odvisno od razpoložljivosti ob prihodu in v dogovoru z recepcijo kampa. Neparcelirani kamp prostori imajo samo priključek za elektriko.

  23. Ali za električno omarico na parceli potrebujem adapter in kakšna je jakost električnega toka?

  Za uporabo električne energije na parceli potrebujete adapter EURO s tremi vtiči. Jakost električnega toka na parcelah e od 10 do 16 amperov, odvisno od tipa parcele/kamp prostora.

  Izleti, prevozi, storitve za goste...

  V času bivanja v naših objektih vam nudimo izlete z našo agencijo GoAdria.

  Sunset Panorama
  Venezia
  Več

  Prijava na e-novičnik

  Prijavite se na naš e-novičnik za pravočasno prejemanje informacij o naši ponudbi in akcijah.

    Infosit