×
  Iskanje namestitve

  Iskanje namestitve

  Samo pri Aminess lahko rezervirate vse vrste hišic Holiday homes in vseh vrst parcel.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacje: +385 52 858 690

  Pogoji uporabe spletnega mesta

  Statistika strežnika

  Naš strežnik globalnega omrežja uporablja statistično programsko opremo. Ti programi so standardna značilnost vseh spletnih strežnikov in niso značilni samo za naše spletno mesto. Tovrstni statistični programi nam omogočajo, da naše spletno mesto prilagodimo tako, da je čim učinkovitejše in enostavnejše za naše obiskovalce (za ugotavljanje, kateri podatki naše uporabnike zanimajo najbolj ali najmanj, prilagoditev spletnega mesta za posamezne spletne brskalnike, učinkovitost strukture naše lokacije ter obiskanost našega spletnega mesta.)

  Uporaba piškotkov

  Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo posamezni spletni strežniki zabeležijo v vaš računalnik ob obisku spletnega mesta. Naši strežniki občasno uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo, katera spletna mesta ste obiskali, s čimer pospešimo komunikacijo med vašim računalnikom in našimi strežniki. Če ste svoj spletni brskalnik tako konfigurirali, boste opozorjeni ob vsakem zapisu piškotka v vaš računalnik. Svoj spletni brskalnik lahko konfigurirate tudi tako, da zapis piškotka onemogoči. Če piškotke onemogočite, lahko še naprej pregledujete naše spletno mesto, vendar vam nekatere njegove funkcije ne bodo na voljo.

  Na naših straneh trenutno uporabljamo naslednje piškotke:

  A.  Nujni piškotki: piškotki, potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta.

  • Aminess.com
  • Aminess-campsites.com

  B. Statistični piškotki: uporabljajo se zato, da bi lahko razumeli, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, pri čemer zbirajo anonimne podatke.

  • Aminess.com
  • Aminess-campsites.com
  • Youtube.com
  • SalesManago

  C. Marketinški piškotki: uporabljajo se za sledenje obiskovalcu po posameznih delih spletnega mesta. Njihov namen je prikazovati obiskovalcem oglase, ki so za posameznega uporabnika čim bolj relevantni in uporabni, s tem pa še pomembnejši za oglaševalce.

  • Facebook.com
  • Youtube.com
  • Doubleclick.net
  • SalesManago

  IP-naslovi

  IP-naslovi so številke, ki so drugačne pri vsakem računalniku, ki je trenutno povezan s spletom. Uporabljajo se za prepoznavanje prejemnika in pošiljatelja podatkov prek spleta. Naš strežnik zabeleži IP-naslov vašega računalnika ob vsaki transakciji znotraj rezervacijskega sistema zaradi varnega prenosa in zaščite pred zlorabo vaših podatkov.

  Povezave

  Storili bomo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo, da vas vse preusmeritve z našega spletnega mesta usmerijo na spletna mesta s kakovostno vsebino, ki ne spodbuja negativnosti. Vendar pa se spletna mesta in naslovi hitro spreminjajo, zato tega ne moremo vedno zagotavljati za vsebino vsakega naslova, na katerega boste preusmerjeni.

  Če imate kakršna koli vprašanja ali dvome v zvezi z našo Politiko varstva osebnih podatkov ali v zvezi s svojimi izkušnjami s tem spletnim mestom, vas prosimo, da stopite v stik z nami.

  Spremembe in prenehanje uporabe

  Družba Laguna Novigrad d.d. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali onemogoči dostop do vseh ali katerega koli dela spletnega mesta in pogojev uporabe. Spremembe začnejo veljati z objavo na tem naslovu ali ko so uporabniki o njih obveščeni. Pogoji uporabe veljajo do njihovega preklica z vaše strani ali s strani družbe Laguna Novigrad d.d.

  Izleti, prevozi, storitve za goste...

  V času bivanja v naših objektih vam nudimo izlete z našo agencijo GoAdria.

  Sunset Panorama
  Venezia
  Več

  Prijava na e-novičnik

  Prijavite se na naš e-novičnik za pravočasno prejemanje informacij o naši ponudbi in akcijah.

    Infosit