×
  Beaches Aminess Campsites
  Iskanje namestitve

  Iskanje namestitve

  Samo pri Aminess lahko rezervirate vse vrste hišic Holiday homes in vseh vrst parcel.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacje: +385 52 858 690

  Prisluhnite ... ali slišite morje in galebe?   

  Čeprav kampiranje v Novigradu nudi veliko več od sončenja in kopanja, so plaže še vedno eden od glavnih razlogov, zaradi katerih se naši gostje radi vračajo k nam. In tega jim tudi ne moremo zameriti, saj se plaže razprostirajo po celotni dolžini kampov, na voljo pa so vse vrste, od prodnatih do betoniranih.

  Ne glede na to, ali boste za svoje bivanje v kampu izbrali šotor ali mobilno hišico, imajo prav vsi nekaj skupnega. To je kratka, ampak zares kratka pot do vaše najljubše plaže. Aminessove plaže v Novigradu imajo Modro zastavo, so lepo urejene in nudijo številne vsebine, od vodnih športov  do privlačnih majhnih restavracij , zato lahko na njih preživite ves dan. Razen za sončenje, so plaže v naših kampih odlične za jutranjo vadbo joge ali tai chija, meditacijo na čistem zraku ter za opazovanje čarobnih sončnih zahodov.

  Plaža kampa Aminess Sirena

  V kampu Aminess Sirena je naravna skalnata in prodnata plaža, s katero je povezana tudi plaža z baldahini, ki vam pričara nekaj luksuza. Lahko torej izbirate, ali se boste namestili na soncu ali v prijetni senci, če nameravate na plaži preživeti ves dan. Na voljo so ležalniki, senčniki, tuši in kabine za preoblačenje in celo masaže na prostem . Če niste pri volji za kuhanje, nikar ne skrbite, saj boste na tej plaži našli dovolj izbire za okusen obrok. Tu so bar Oleandar, ki nudi hitre prigrizke, jedi z žara in  razne pijače, restavracija Sirena z ribjimi in mesnimi specialitetami ter Punto Mare  fun & beach zone. Za vse, ki ne morete brez akcije, pa imamo na zalogi številne vodne športe , ki bodo sigurno potešili vašo žejo po adrenalinu. Če počitnikujete s hišnim ljubljenčkom, vas bo razveselila novica, da je del plaže v kampu namenjen prav vašemu štirinožnemu prijatelju.

  Plaža kampa Aminess Maravea Camping Resort

  Ta preurejena betonirana plaža z ležalniki, senčniki in tajskimi masažami na prostem  je prava vaba za vse tiste, ki želijo od plaže še malo več. Razdeljena je na naravno skalnato območje, prodnato območje in območje s plimnim kopališčem, ki je še posebej vznemirljivo ob sončnem zahodu. Namestite se na ležalniku pod palmo, nataknite si sončna očala in pozabite na vse skrbi. Vključno z večnim vprašanjem: kaj bi danes skuhali za kosilo? Predlagamo vam, da poskusite steake na žaru v restavraciji Riva ali najnovejšo restavracijo-trgovino s celodnevno ponudbo okusnih istrskih specialitet, kraft piva in finih lokalnih vin.

  Plaža Aminess Maravea Camping Resorta vam nudi tudi obilico vodnih športov , kot je vožnja s skuterji, kajaki in pedalini. Tu je tudi poseben kotiček za vaše hišne ljubljenčke, ki bodo prav tako kot vi uživali v morski osvežitvi. Saj so tudi oni na počitnicah, mar ne?

  Iščete plaže Aminess zunaj kampa?

  Plaža hotela Aminess Maestral

  Na tej lepo urejeni prodnati plaži pod hotelom Aminess Maestral se vije Modra zastava. Tam vas čakajo ležalniki, senčniki in baldahini, poleti pa tudi masaže na prostem. Na plaži si lahko izposodite športno opremo ter pedaline in kajake, na voljo pa so tudi športi, kot so parasailing  in jet ski . Njena prednost je tudi bližina centra poletne zabave Punto Mare  s prostranim prostorom za sončenje, plimnim bazenom, okusnimi prigrizki in dobro glasbo.

  Plaža hotela Aminess Laguna

  Prodnata in betonska plaža s senčniki, ležalniki, tuši in kabinami za preoblačenje. Najdete jo v bližini hotela Aminess Laguna, nedaleč od kampa Aminess Sirena, in je popolna izbira za družine. Poleg morskih radosti je otrokom na voljo igrišče v senci, možna pa je tudi izposoja športne opreme. Nedaleč od plaže so Punto Mare  fun & beach zone, restavracija Sirena s specialitetami z žara  ter Smoothie & Fruit bar za zdravo poletno osvežitev.

  Prijava na e-novičnik

  Prijavite se na naš e-novičnik za pravočasno prejemanje informacij o naši ponudbi in akcijah.

    Infosit