×
  Beaches Aminess Campsites
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta Holiday homesa i tipova parcela.

  Rezerviraj Promo code
  Rezervacije: +385 52 858 690

  Pronađite svoju oazu za opuštanje na plažama kampova Aminess

  Iako kampiranje u Novigradu nudi mnogo više od sunčanja i kupanja, plaže su još uvijek jedan od glavnih razloga zašto nam se gosti rado vraćaju. I ne možemo im zamjeriti, jer se kod nas plaže prostiru čitavom duljinom kampova, a ima ih od prirodnih do šljunčanih i popločanih.

  Bez obzira na to odaberete li za svoj boravak u kampu šator ili mobilnu kućicu, svima im je jedno zajedničko. Kratak, ali uistinu kratak, put do vaše omiljene plaže. Aminessove plaže u Novigradu imaju Plavu zastavu, lijepo su uređene i nude mnoštvo sadržaja, od vodenih sportova  do primamljivih restorančića , pa na njima možete provesti cijeli dan. Osim za sunčanje, plaže u našim kampovima izvrsne su za jutarnje vježbanje joge ili tai chija, meditaciju na čistom zraku te promatranje čarobnih zalazaka sunca.

  Plaža kampa Aminess Sirena

  U kampu Aminess Sirena nalazi se prirodna stjenovita i šljunčana plaža na koju se nadovezuje i plaža s baldahinima za dašak luksuza. Možete birati hoćete li se smjestiti na suncu ili u ugodnoj hladovini u slučaju da na plaži namjeravate provesti cijeli dan. Na raspolaganju su vam ležaljke, suncobrani, tuševi i kabine za presvlačenje pa čak i masaže na otvorenom . Ako niste raspoloženi za kuhanje, ne brinite jer ćete na ovoj plaži pronaći dovoljno opcija za ukusan obrok. Tu su bar Oleandar koji nudi brze zalogaje, jela s roštilja i  razna pića, zatim restoran Sirena s ribljim i mesnim specijalitetima te Punto Mare  fun & beach zone. Za sve vas koji ne možete bez akcije, imamo na lageru brojne vodene sportove  koji će sigurno ugasiti vašu žeđ za adrenalinom. Ako ste na odmoru s kućnim ljubimcem, razveselit će vas vijest da je dio plaže kampa namijenjen upravo vašem četveronožnom prijatelju.

  Plaža Aminess Maravea Camping Resorta

  Ova novouređena popločena plaža s ležaljkama, suncobranima i tajlandskim masažama na otvorenom  pravi je mamac za sve one koji od plaže žele mrvicu više. Podijeljena je na zonu s prirodnim stijenama, zonu sa šljunkom te zonu s plimnim kupalištem koje je osobito impresivno u suton. Smjestite se na ležaljci pod palmom, stavite sunčane naočale i zaboravite na sve brige. Uključujući i vječno pitanje: Što ću danas za ručak? Predlažemo da isprobate steakove sa žara u restoranu Riva ili najnoviji restoran-trgovinu s cjelodnevnom ponudom ukusnih istarskih specijaliteta, zanatskih piva i finih lokalnih vina.

  Plaža Aminess Maravea Camping Resorta nudi vam i pregršt vodenih sportova  poput vožnje skutera, kajaka i pedalina. Tu je i poseban kutak za vaše kućne ljubimce koji će uživati u morskom osvježenju baš poput vas. I oni su na odmoru, zar ne?

  Tražite Aminess plaže izvan kampa?

  Plaža hotela Aminess Maestral

  Na ovoj lijepo uređenoj šljunčanoj plaži podno hotela Aminess Maestral vijori Plava zastava. Na njoj vas očekuju ležaljke, suncobrani i baldahini, a ljeti i masaže na otvorenom. Plaža vam nudi najam sportske opreme te pedalina i kajaka, ali i sportove poput parasailinga  i jet skija . Njezina je prednost i blizina centra ljetne zabave Punto Mare  s prostranim sunčalištem, plimnim bazenom, finim zalogajima i dobrom glazbom.

  Plaža hotela Aminess Laguna

  Šljunčana i betonska plaža sa suncobranima, ležaljkama, tuševima i kabinama za presvlačenje. Nalazi se blizu hotela Aminess Laguna, nedaleko od kampa Aminess Sirena, i pun je pogodak za obitelji. Osim morskih radosti, djeci je na raspolaganju igralište u hladovini, a nudi se i mogućnost najma sportske opreme. Nedaleko od plaže nalaze se Punto Mare  fun & beach zone, restoran Sirena sa specijalitetima s roštilja  te Smoothie & Fruit bar za zdravo ljetno osvježenje.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

    Infosit